Sesetengah orang mengatakan bahawa belia adalah aset terbesar anda. Dan yang lain mengatakan orang (kawan) adalah aset terbesar anda. Kami katakan, mengapa tidak menggabungkan kedua dan memanfaatkannya?

Lagipun, kawan baik sukar dicari, dan pemuda adalah sesuatu yang anda tidak akan dapat kembali! Tanpa berlengah lagi, temukan 10 perkara yang perlu anda lakukan dengan rakan anda sebelum anda menghidupkan 30!

10. Lawati Menara PETRONAS di Kuala Lumpur

Salah satu tarikan yang paling ikonik di dunia, Menara PETRONAS, yang juga dikenali sebagai Menara Berkembar PETRONAS disebabkan oleh kenyataan bahawa mereka datang dalam pasangan, terletak di ibu kota Kuala Lumpur dan menara berkembar tertinggi di dunia .

Seni bina adalah gaya postmodern dan juga mempunyai motif yang terdapat dalam seni Islam untuk mewakili majoriti Muslim di Malaysia.

Daya tarikan utama adalah langit berjalan di atas jambatan langit yang menyatukan mereka bersama dan para pengunjung dapat mengagumi pemandangan yang merentangi Kuala Lumpur dan Taman KLCC di dasar menara.

9) Pergi Jalan-Tripping

Ia tidak sama dengan kemasukan di atas! Perjalanan jalan raya adalah mengenai perjalanan, bukan destinasi. Ini mengenai bergilir-gilir untuk memandu, pee berhenti, makanan ringan, karaoke carpool yang dahsyat, keletihan yang besar dari memukul jalan sepanjang hari.

Anda akan kembali AF letih tetapi juga berpuas hati dengan kenangan yang telah anda buat!